Certificering

PSO: PRESTATIELADDER SOCIALER ONDERNEMEN (30+)

Wij zijn een PSO-trede 30+ gecertificeerd bedrijf.

Download certificaat

Certificering

ISO certificaten

Wij hanteren het kwaliteitshandboek en een KAM-zorgsysteem, waar mogelijk verbeteringen worden doorgevoerd om doelstellingen te realiseren. Daarnaast zijn wij ISO 9001:2015 en ISO 26000:2010 gecertificeerd. Wij streven ernaar de kwaliteit van onze dienstverlening en ons kwaliteitssysteem continu te optimaliseren.

ISO 9001:2015 ISO 26000

Certificering

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf van het UWV, Baanbrekend Drechtsteden en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Bezoek website

Certificering

SROI

Als ondernemer kunt u vandaag de dag met aanbestedingen te maken krijgen met een SROI (Social Return on Investment)–verplichting. Voor ons als sociale ondernemer is dat vanzelfsprekend en is het zelfs onze bedrijfsdoelstelling om zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt van werk te voorzien. Wij kunnen u adviseren, geschikte werknemers aanleveren of een deel van uw opdracht voor u uitvoeren als onderaannemer.

Certificering

MVO-Keurmerk niveau Goud

In bezit van het keurmerk MVO Nederland niveau goud

Meer informatie Download certifcaat

Certificering

SchoonGarant

Met SchoonGarant voldoet het bedrijf objectief aantoonbaar aan kritische punten waarop opdrachtgevers beoordelen alsmede diverse wet- en regelgeving.

Bezoek website
Download certifcaat

Certificering

Code Verantwoord Marktgedrag

De Code doet een moreel appèl op opdrachtgevers, opdrachtnemers, inleners, vakbonden en tussenpersonen om sociaal verantwoord en met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening opdrachten uit te zetten, aan te nemen en uit te voeren.

Bezoek website

© 2023 FrisFacilitair