Producten & diensten

Wat maakt FrisFacilitair tot een ideale partner? Onze medewerkers! Dit dragen wij en al onze collega’s dagelijks uit en handelen we naar. U ziet dat terug in bijvoorbeeld; houding & gedrag. Aan de basis ligt dat onze mensen een enorme betrokkenheid hebben bij FrisFacilitair en daarmee onze opdrachtgevers. Zij maken voor u het verschil!

Ruim 30 jaar staat FrisFacilitair garant voor het goed onderhouden van de leef- en werkomgeving van vele bedrijven (food en non-food), scholen, instellingen (medisch/ zorg), winkels, horeca, sportaccommodaties, en gemeentelijke panden. Wij noemen dat; Bijzonder goed geregeld!

Communicatie is de basis. Daar hechten we binnen FrisFacilitair veel aandacht aan. Dat zie je terug in de korte lijnen tussen directie en leidinggevend personeel. Vanuit ons hoofdkantoor zijn wij dagelijks betrokken bij de aansturing van de rayon- en objectleiders en indien nodig direct op de werkvloer. De communicatie met onze opdrachtgever is minstens zo belangrijk. Bereikbaarheid, een vast aanspreekpunt én snel kunnen schakelen zijn daarin de belangrijkste pijlers.