Sociaal ondernemen

Heb je een beperking of een extra steuntje in de rug nodig bij het vinden van passend werk? Meld je dan juist via het sollicitatieformulier. Bij ons ben je geen uitzondering. Bij ons hoor je er altijd bij!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onlosmakelijk met onze organisatie verbonden. Wij zijn in de loop van de jaren hecht verankerd in de Drechtsteden. Wij zijn een werkgever voor een grote groep vaste medewerkers maar ook een leerplek voor mensen die tijdelijk buiten het (reguliere) arbeidsproces staan of net een extra steuntje in de rug nodig hebben. Door bij ons te kunnen werken wordt niet alleen de afstand tot de arbeidsmarkt verkleind, het geeft structuur, zorgt voor economische onafhankelijkheid en voorkomt dat mensen in een sociaal isolement belanden. Wij zorgen dat mensen met plezier naar en aan het werk gaan, dat mensen zich op een positieve manier ontwikkelen en weten dat zij participeren in de samenleving. Dat is uiteraard voor de mens zelf goed maar ook voor het regionale bedrijfsleven dat staat te springen om medewerkers. Voor sommige medewerkers geldt dat de afstand tot regulier werk simpelweg te groot is maar met onze succesvolle, verbindende werkwijze kunnen veel van deze mensen na enige tijd wel weer instromen in het arbeidsproces. Dat maakt ons werk bijzonder.

FrisFacilitair maakt het verschil voor mensen. Wij geloven in een maatschappij waarin iedereen volwaardig en naar vermogen kan meedoen. Wij accepteren niet dat er mensen zijn die niet volwaardig kunnen participeren, enkel omdat ze een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.
Bij ons is daarom iedereen welkom. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich onderdeel voelt van de organisatie. Dat begint volgens ons door geen onderscheid te maken tussen de diverse mensen die bij ons werken. Met respect voor elkaars cultuur en geloof, behandelen we iedereen zoals we zelf behandeld willen worden.

Het is onze missie om een schone werk- en leefomgeving te creëren waar het geluk van de mens centraal staat. Ieder mens moet op zijn eigen manier kunnen meedoen in de samenleving. Met een verbindende werkwijze, creëren wij kansen voor talent met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee leveren wij een actieve en sociale bijdrage aan een duurzame toekomst. Onze ondersteuning is specialistisch en professioneel.

Wij werken nauw samen met

Drechtwerk
WerkgeversServicepunt BaanBrekend Drechtsteden 
WSP Rijnmond
Voorne Putten Werkt
Gemeenten binnen de Drechtsteden
Gemeenten Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard  
Discovery College (onderdeel van Yulius)
HCP Zuidwijk
Het Spectrum
Triviré
DaVinci College
Lilly’s
Hoi Services

Samen op eigen kracht! Wij geloven dat wij samen meer bereiken dan alleen. Meedoen in de samenleving. Werken op een manier die bij je past. Een werkomgeving vinden waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Dat wil iedereen. We streven allemaal naar geluk en welbevinden. Meedoen, mensen ontmoeten en ontwikkelen is daarbij van wezenlijk belang. Bij FrisFacilitair werken wij daar dagelijks aan. Wij geloven in de kracht van ontwikkeling. Investeren in mensen leidt tot gelukkige medewerkers.

Ons uitgangspunt is en blijft om mensen met of zonder indicatie succesvol naar passend werk te begeleiden. Wij kijken naar mogelijkheden en waar iemand goed tot zijn recht komt. Het is maatwerk maar we vinden voor iedereen een werkplek. Daar blijven we ons bij FrisFacilitair hard voor maken. Wij nemen de verantwoordelijkheid om medewerkers die bij ons komen werken de beste kansen te bieden. Optimale ontwikkeling leidt tot groei. Dat is precies waar ons hart ligt en heeft onze absolute prioriteit. Dit houdt in de praktijk in dat we behoeften signaleren, kijken wat nodig is en wat werkt. Wij zijn doeners met hart, hoofd en onze handen.