Over ons

FrisFacilitair maakt het verschil voor mensen. Wij geloven in een maatschappij waarin iedereen volwaardig en naar vermogen kan meedoen. Wij kunnen en willen niet accepteren dat er mensen zijn die niet volwaardig kunnen participeren, enkel omdat ze een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Bij FrisFacilitair is daarom iedereen welkom. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich betrokken voelt bij de organisatie. Dat begint volgens ons door geen onderscheid te maken tussen de diverse mensen die bij ons werken. Met respect voor elkaars cultuur en geloof, behandelen we iedereen zoals we zelf behandeld willen worden.

Bijzonder goede mensen

Ons uitgangspunt is en blijft om mensen met of zonder indicatie succesvol naar passend werk te begeleiden. Wij kijken naar mogelijkheden en waar iemand tot zijn recht komt. Het is maatwerk maar we vinden voor iedereen een werkplek. Daar blijven we ons hard voor maken.

Wij nemen de verantwoordelijkheid om medewerkers die bij ons komen werken de beste kansen te bieden. Optimale ontwikkeling leidt tot groei. Dat is precies waar ons hart ligt en heeft onze absolute prioriteit. Dit houdt in de praktijk in dat we behoeften signaleren, kijken wat er nodig is en wat werkt. Wij zijn doeners met hart, hoofd en onze handen.

Onze uitgangspunten

Met een verbindende werkwijze kansen creƫren
Medewerkers die trots zijn op FrisFacilitair
Duurzaam ondernemen
De verwachtingen van de klant overtreffen
Met respect voor elkaars cultuur en geloof mensen behandelen zoals we zelf behandeld willen worden