Met een enthousiast team van ruim 200 professionele schoonmaakmedewerkers, zorgen wij ervoor dat uw werkdag begint in een schone en frisse werkomgeving. Wij geloven in de meerwaarde van een schone werk- en leefomgeving en in de kracht van goede facilitaire ondersteuning wat bijdraagt aan het succes van mensen en organisaties. Bij ons bent u verzekerd van een frisse werkplek, schone toiletten en geleegde prullenbakken. Onze professionele medewerkers maken dagelijks diverse scholen, kantoor- en productiepanden, trappenhuizen, winkels en parkeergarages schoon. Ook voor incidentele schoonmaak zoals bijvoorbeeld na een verhuizing of een feest, kunt u een beroep op ons doen. Wij zijn onder andere actief bij diverse gemeenten waaronder Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Alblasserdam,
Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Sliedrecht, Barendrecht, Rotterdam en Den-Haag.

Bijzonder goede mensen

Met een sterke betrokkenheid en een verbindende werkwijze creëren wij kansen voor talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij begeleiden mensen met of zonder indicatie naar passend werk. Dit doen wij door mensen professioneel op te leiden en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Hiermee willen wij een actieve sociale bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.

Ons uitgangspunt is en blijft om mensen, met of zonder indicatie, succesvol naar passend werk te begeleiden. Wij kijken naar mogelijkheden en waar iemand goed tot zijn/haar recht komt. Het is maatwerk maar we vinden voor iedereen een werkplek. We zijn een bijzonder bedrijf met bijzonder goede mensen.