ISO 9001:2015 certificering

De ISO 9001:2015 certificering is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en heeft op meerdere vlakken een positieve uitwerking op FrisFacilitair. Zo is de efficiëntie verhoogd en zijn bedrijfsprocessen geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen wij het overzicht goed bewaren, de kwaliteit waarborgen en verspilling verminderen. Daarnaast tonen wij hiermee aan onze stakeholders dat wij als organisatie klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Als sociaal ondernemer en allround facilitair dienstverlener is het ontzettend belangrijk om te blijven innoveren en door te groeien. Door goed te luisteren naar onze klanten en medewerkers hebben wij ons de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Wij vinden het zeer belangrijk dat wij voldoen aan de internationale norm van het kwaliteitsmanagementsysteem. Hierbij wordt er gekeken naar de ontwikkeling, implementatie en het verbeteren van de doeltreffendheid van het kwaliteitsmanagementsysteem. Het kwaliteitsmanagement is gebaseerd op bepaalde principes, namelijk: betrokkenheid van medewerkers en het topmanagement, klantgerichtheid, procesbenadering en relatiemanagement.

ISO 9001 gecertificeerde bedrijven voldoen aan de norm van het kwaliteitsmanagementsysteem.
Dit geeft voor klanten een bevestiging van betrouwbaarheid. Dat is ook de reden dat veel bedrijven alleen zaken doen met ISO gecertificeerde bedrijven. Uiteraard blijven wij de kwaliteit goed in de gaten houden. Zo tillen wij FrisFacilitair naar een hoger niveau en kunnen wij de kwaliteit leveren die van ons gewend is.

Download ISO 9001:2015